Zonnepanelen

Zonnepanelen laten installeren?

Door het installeren van zonnepanelen en uw woning te verduurzamen, kunt u een hoog rendement behalen in energie-efficiëntie en besparingen op lange termijn. Kijk hier naar onze prijslijst.

Vorige slide
Volgende slide

De voordelen van zonnepanelen

Met zonnepanelen op uw dak, bent u niet meer afhankelijk van de schommelende energieprijzen. Bovendien wekt u groene energie op die u gelijk gebruikt voor uw huishoudelijke apparatuur. Daarnaast profiteert u tot 2030 van de salderingsregeling en betaalt u sinds 1 januari 2023 géén btw meer bij zonnepanelen kopen.

Kwaliteit

gegarandeerd

WIST U DAT?

Het rendement van zonnepanelen gelijk is aan een rente van 4,4% op uw spaarrekening!

U krijgt 30 jaar lineaire vermogensgarantie op zonnepanelen van 80% en 10 jaar op een vermogen van 90%, zo bent u verzekerd van uw rendement en terugverdientijd. Wij zullen uw aangesloten installatie samen met u actief volgen. En mocht uw installatie niet naar behoren werken of er gaat iets stuk, dan komen wij dit kosteloos vervangen of repareren. Ook als de salderingsregeling gaat verdwijnen in 2031 is en blijft het interessant om zonnepanelen te hebben of te plaatsen klik hier voor enkele voorbeeld berekeningen. Ook hebben wij een prijslijst gemaakt, zo kunt u zelf uitrekenen wat uw zonnepanelen installatie bij ons gaat kosten. Bekijk hier onze prijslijst.

Contact opnemen

LEGPLAN

AANTAL BENODIGDE ZONNEPANELEN

Gratis legplan hoeveel zonnepanelen nodig zijn

Voordat we overgaan op zonnepanelen installeren, stellen we eerst een gratis legplan voor u op. U weet meteen hoeveel panelen nodig zijn voor uw woning. Dankzij speciale 3D software is het mogelijk om uw dak tot op de centimeter nauwkeurig in te meten.

Bij een zonnepanelen legplan houden we rekening met de verschillende richtlijnen, wettelijke regels en obstakels zoals pijpjes, dakramen en dakkapel. Na akkoord op de offerte en het legplan gaat Verduurzamen Deurne over op zonnepanelen installeren.

HOOG RENDEMENT

Terugverdientijd zonnepanelen: 5-6 jaar

BESPAREN

De investering in een PV-systeem verdient u in de loop der jaren vanzelf terug. U bent namelijk minder geld kwijt aan de maandelijkse energierekening, en als u het goed doet, leveren de zonnepanelen via het salderen van energie u geld op. De salderingsregeling loopt nog tot eind 2030. De terugverdientijd zonnepanelen ligt momenteel op 4 tot 5 jaar. Waardoor het huren van zonnepanelen ook zeker niet interessant is.

De exacte terugverdientijd van de zonnepanelen kan Verduurzamen Deurne voor u berekenen. Allereerst kijken we wat uw jaarlijkse energieverbruik is. Dan berekenen we hoeveel panelen u nodig heeft en wat de zonnepanelen terugverdientijd voor u is. De levensduur van zonnepanelen is 25 tot 40. Na de terugverdientijd profiteert u dus nog jarenlang van ‘gratis’ groene stroom. Dit maakt zonnepanelen kopen een interessante investering.

verduurzamen, zonnepanelen black Deurne

De enige kosten die u na 10 tot 12 jaar heeft, is de omvormer vervangen. U behaalt met zonnepanelen op dak een rendement van zo’n 17 tot 20%. Met de huidige spaarrente van 0 leveren zonnepanelen u meer geld op dan dat u uw geld op de bank zou laten staan. Wilt u meer weten over zonnepanelen? Maak met Verduurzamen Deurne een afspraak. Bij ons kunt u terecht voor zonnepanelen kopen, installeren en onderhouden.

90% VERMOGENSGARANTIE

Garantie zonnepanelen installatie

GARANTIE

Bij de garantie op uw zonnepanelen wordt er onderscheid gemaakt in fabrieksgarantie, vermogensgarantie en garantie op de installatie. Bij Zonnepanelen Deurne ontvangt u standaard 10 jaar garantie op de zonnepanelen installatie. Daarnaast geven we ook een vermogensgarantie af van maar liefst 80% na 25 jaar. De fabrieksgarantie ligt tussen de 10 tot 15 jaar, afhankelijk van welk merk en vermogen u kiest.

Bij ons koopt u niet alleen de zonnepanelen panelen, we verzorgen ook de gehele installatie. Een professionele installatie is belangrijk, omdat de panelen correct gelegd en aangesloten moeten worden. Met de juiste hellingsgraad, hoge kwaliteit materialen en aansluiting op de meterkast. Bij het aansluiten plaatsen we een aardlekautomaat. Dit is een combinatie kast van een groep en een aardlekschakelaar in één. Zodra er namelijk meer dan 2 zonnepanelen van 600 Watt zijn geïnstalleerd, is de plaatsing op een vrije groep in de meterkast verplicht.

Verder bieden we voor zonnepanelen Deurne een unieke garantie aan. Voor slechts 100 euro per jaar nemen wij de gehele fabrieksgarantie periode voor onze rekening. Hierbij plegen we ook nog eens jaarlijks onderhoud, zodat uw PV-installatie altijd optimaal werkt en er geen onvolkomenheden zijn. U profiteert van een 100% perfecte zonnepanelen installatie. Wilt u meer weten over zonnepanelen kopen en installeren? Neem contact met ons op.

ADVIES

GRATIS AFSPRAAK

Gratis advies van de zonnepanelen installateur In Deurne

Wilt u een zonnepanelen installatie? Als zonnepanelen installateur geven we advies en een scherpe offerte. Neem contact op met de vakmensen van verduurzamen Deurne voor een gratis adviesgesprek. We komen bij u thuis langs om de mogelijkheden te bespreken. We stellen een gratis legplan voor u op en informeren u over de mogelijkheden van de verschillende hoge kwaliteit panelen. Ook bekijken we de mogelijkheden op dak en hoeveel panelen er nodig zijn om u woning te verduurzamen.

Wij leveren niet alleen de zonnepanelen, maar installeren deze vakkundig tot en met in de meterkast aangesloten!

AFSPRAAK INPLANNEN

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor uw energiebesparende maatregelen. We komen op zeer korte termijn bij u thuis langs om de duurzame mogelijkheden te bespreken. Dit adviesgesprek is geheel gratis, dit valt namelijk onder onze service.

logo verduurzamen deurne klein

VOORDEEL

ASSORTIMENT EN EXTRA KORTINGEN

Bij afname meerdere maatregelen extra korting!

Naast zonnepanelen leveren we ook andere duurzame producten, zoals warmtepomp, airconditioning en kunststof of aluminium kozijnen met dubbel of triple glas. Bij afname van meerdere duurzame maatregelen ontvangt u een aantrekkelijke korting: 5% korting bij afname van 2 producten en zelfs 10% korting bij afname van 3 of meer maatregelen. Lees hier de voorwaarden voor de extra korting.

Bij Verduurzamen Deurne heeft u alles onder één dak voor verduurzamen woning. Bovendien blijft het vaste bedrag van € 100 per jaar voor onderhoud gelijk! Meer weten? Neem contact op met de specialisten van J&S Verduurzaming.

warmtepompen, kozijnen, verduurzamen deurne

Kozijnen en ramen

Ook kunt u bij ons terecht voor kunststof of aluminium kozijnen met dubbel of zelfs triple glas.

Warmtepompen

Tot wel €3500 subsidie op onze warmtepompen, u kunt ook bij ons terecht voor uw vloerverwarming.

Airconditioning

Voor ieder een passende oplossing voor uw woonhuis, kantoor en of bedrijfsruimte, keuze uit verschillende merken.

Contact opnemen

Gebruik één van de onderstaande contactmogelijkheden of plan een gratis afspraak in via het onderstaande afspraakformulier.

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

U kunt ook contact met ons opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Stel hier uw vraag

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk via een E-mail beantwoorden.

Contact opnemen

U kunt uw vraag ook stellen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan zoals omschreven in onze Cookieverklaring en Privacyverklaring.

Bedankt voor uw interesse!

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen, we zullen hier binnen 24 uur op reageren.