Warmtepomp

Kiest u voor een warmtepomp?

Dan profiteert u bij ons van de beste en nieuwste techniek voor energiezuinig verwarmen en koelen. Kijk hier naar onze prijslijst! We komen gratis bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden van uw woning verduurzamen.

Vorige slide
Volgende slide

De voordelen van een warmtepomp

De voordelen van warmtepomp zijn ongekend groot. Allereerst verwarmt en koelt u zonder gas uw woning. Daarnaast is het een energie-efficiënte verwarming die elektriciteit gebruikt om warmte uit de lucht of grond te halen en vervolgens te gebruiken voor verwarmen, koelen en warm water. Met een warmtepomp in huis stoot u geen CO2 uit. 

Kwaliteit

gegarandeerd

ELKE WARMTEPOMP OP UW WENSEN AANGEPAST

Aangepast op uw verbruik, nooit een koude douche en altijd voldoende warm tapwater

De warmtepomp heeft een interne en/of externe boiler (van 150 tot 400 liter). Het aantal liters inhoud van uw boiler is afgestemd op uw verbruik. Wilt u graag lang douchen of van een ontspannend bad genieten? Met een Warmtepomp zorgen we ervoor dat er altijd warm water is, wanneer u dit nodig heeft. Wij hebben voor u een prijslijst van onze warmtepompen en warmtepompboilers samengesteld, zodat u een goede indruk kun krijgen van wat wij te bieden hebben deze kunt u hier bekijken!

Zelf het warmtepomp vermogen berekenen? reken hier uit welke warmtepomp voor uw situatie geschikt is.

Contact opnemen

COMFORT

VERWARMEN EN KOELEN

Hybride warmtepomp,
geschikt voor ieder seizoen

Een hybride warmtepomp is geschikt voor ieder seizoen. De warmtepomp Deurne kan gebruikt worden voor verwarming in de winter, koeling in de zomer en voor het hele jaar warm water.

Hybride warmtepompen zijn een combinatie van een warmtepomp en een traditionele verwarmingstechniek, zoals een gas- of elektrische verwarming. Dit betekent dat als de buitentemperatuur extreem laag is, de hybride warmtepomp zal overschakelen naar de traditionele verwarmingstechniek om de verwarming te garanderen. Dit zorgt ervoor dat de hybride warmtepomp in staat is om te blijven functioneren, zelfs in extreem koude winters.

Bij Verduurzaming Deurne kunt u terecht voor zowel een hybride als lucht water warmtepomp. Een gewone warmtepomp maakt alleen gebruik van de warmtepomp technologie en is afhankelijk van de buitentemperatuur om warmte te produceren. Voor beide mogelijkheden kunt u bij Verduurzamen Deurne terecht. Meer weten? Neem contact met ons enthousiaste team op. We leggen u graag de mogelijkheden uit van uw woning verduurzamen met een warmtepomp installatie.

DUURZAAM

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Huis verduurzamen
met warmtepomp Deurne

Een warmtepomp Deurne is een efficiënte en milieuvriendelijke manier om een huis te verduurzamen. Waarom uw huis verduurzamen met een warmtepomp? We geven u enkele voordelen van een warmtepomp voor verduurzaming van uw huis.

  • Energie-efficiëntie: Warmtepompen zijn veel efficiënter dan traditionele verwarmingstechnieken zoals gas- of elektrische verwarming. Ze gebruiken elektriciteit om warmte uit de lucht of grond te halen en vervolgens te gebruiken voor verwarming en koeling.
  • Lagere energiekosten: Door de hoge efficiëntie van warmtepompen, zijn de energiekosten lager dan bij traditionele verwarmingstechnieken.
  • Milieuvriendelijk: Warmtepompen produceren geen directe CO2-uitstoot, wat betekent dat ze een milieuvriendelijkere optie zijn dan bijvoorbeeld gasverwarming.
  • Verschillende toepassingsmogelijkheden: Warmtepompen worden gebruikt voor verwarming, koeling en warm water.
  • Mogelijkheid om te integreren met zonnepanelen en thuisbatterijen.
  • Werkt prefect samen met uw vloerverwarming.

In combinatie met bijvoorbeeld een renovatie van de isolatie van het huis, triple glas en zonnepanelen, levert een warmtepomp een belangrijke bijdrage aan een duurzamer en energiezuiniger huis. Voor al deze mogelijkheden kunt u bij Verduurzamen Deurne terecht.

ADVIES

GRATIS AFSPRAAK

Een warmtepomp installeren? Wij adviseren u gratis en vrijblijvend

Wilt u een warmtepomp installeren? Bij Verduurzamen Deurne geven we u gratis advies en een scherpe offerte. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. We komen bij u thuis lang om de mogelijkheden te bespreken, waarna we een passende en natuurlijk vrijblijvende offerte maken.

Wij leveren niet alleen de warmtepomp, maar installeren deze vakkundig en bieden u ook voor een vast bedrag van 100 euro per jaar onderhoud aan. Met warmtepomp Deurne heeft u het altijd warm in de winter en koel in de zomer.

AFSPRAAK INPLANNEN

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor uw energiebesparende maatregelen. We komen op zeer korte termijn bij u thuis langs om de duurzame mogelijkheden te bespreken. Dit adviesgesprek is geheel gratis, dat noemen wij gewoon service.

Favico verduurzamen deurne zonder achtergrond

VOORDEEL

ASSORTIMENT EN EXTRA KORTINGEN

Extra korting bij afname meerdere producten!

Naast warmtepompen bieden we ook andere duurzame producten aan. Zoals zonnepanelen, kozijnen en airconditioning. Bij afname van meerdere duurzame maatregelen ontvangt u een aantrekkelijke korting: 5% korting bij afname van 2 producten en zelfs 10% korting bij afname van 3 of meer maatregelen. Lees hier over de voorwaarden van de extra korting. Bovendien blijft het vaste bedrag van € 100 per jaar voor onderhoud gelijk! Meer weten? Neem contact op met de specialisten van J&S Verduurzaming te Deurne.

warmtepompen, kozijnen, verduurzamen deurne

Kozijnen en ramen

Ook kunt u bij ons terecht voor kunststof of aluminium kozijnen met dubbel of zelfs triple glas.

Airconditioning

Wij bieden verschillende aircosystemen aan van standaard tot de meest uitgebreide systemen.

Zonnepanelen

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit panelen en materialen, zodat u voorbereid bent op de toekomst.

Contact opnemen

Gebruik één van de onderstaande contactmogelijkheden of plan een gratis afspraak in via het onderstaande afspraakformulier.

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

U kunt ook contact met ons opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Menu

Uw complete woning verduurzamen? Wij ontzorgen u tijdens het gehele traject!

Stel hier uw vraag

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk via een E-mail beantwoorden.

Contact opnemen

U kunt uw vraag ook stellen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan zoals omschreven in onze Cookieverklaring en Privacyverklaring.

Bedankt voor uw interesse!

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen, we zullen hier binnen 24 uur op reageren.