Isolatie

Uw woning na laten installeren?

Door het na laten isoleren van daken vloeren wanden en uw spouwmuren kunt u veel besparen op energiekosten. Kijk hier naar onze prijslijst.

Vorige slide
Volgende slide

De voordelen van het (na) isoleren van uw woning

Door het na isoleren van plafonds wanden uw vloer en de spouwmuren zullen uw kosten om de woning op temperatuur te houden aanzienlijk dalen! Hierdoor zal er weer een hoger comfort in de woning zijn met ook nog eens minder kosten per maand.

Kwaliteit

gegarandeerd

waarom uw woning na isoleren?

Een stuk energiezuinige wonen

Vermindering van Energiekosten

De meest directe financiële besparing van na-isolatie komt voort uit de vermindering van het energieverbruik. Door het beperken van warmteverlies in de winter en het verminderen van warmte-instraling in de zomer, kan een goed geïsoleerde woning het gebruik van verwarming en airconditioning aanzienlijk verminderen. Dit resulteert in lagere maandelijkse energierekeningen.

  • Energieprijzen: Aangezien energieprijzen naar verwachting zullen blijven stijgen, zorgt de energiebesparing die door na-isolatie wordt bereikt voor een steeds grotere financiële besparing naarmate de tijd vordert.
  • Efficiëntieverbeteringen: Moderne isolatiematerialen en technieken zijn zeer efficiënt en duurzaam, wat betekent dat de isolatieprestaties over de tijd behouden blijven en zorgen voor continue besparingen.

Waardevermeerdering van het Pand

Een ander aspect van de langetermijnbesparing is de waardevermeerdering van de woning. Energie-efficiënte woningen zijn steeds meer in trek bij kopers, mede door een groeiend milieubewustzijn en de wens om op energiekosten te besparen.

  • Energielabel: Een verbetering van het energielabel door na-isolatie kan de marktwaarde van een woning verhogen. Dit maakt het pand niet alleen aantrekkelijker voor potentiële kopers, maar kan ook leiden tot een hogere verkoopprijs.
  • Aantrekkelijkheid voor kopers: Duurzaamheid en energie-efficiëntie zijn belangrijke factoren voor veel kopers. Een woning die goed geïsoleerd is, zal daarom sneller verkocht kunnen worden.

Contact opnemen

ISOLATIE

COMPLETE SERVICE

Isolerende maatregelen Deurne

Het na-isoleren van een woning  waarbij een bestaande woning wordt voorzien van aanvullende of verbeterde isolatiemaatregelen. Dit kan variëren van het isoleren van de muren, vloeren, en daken tot het verbeteren van de isolatie rond ramen en deuren. Na-isolatie biedt een reeks voordelen die zowel op persoonlijk, financieel als op milieuvlak merkbaar zijn. Hieronder volgt een informatief overzicht van deze voordelen:

Energiebesparing

Het meest voor de hand liggende voordeel van na-isolatie is de aanzienlijke vermindering van energieverbruik. Door het verminderen van warmteverlies in de winter en het beperken van warmte-instraling in de zomer, kan na-isolatie het energieverbruik voor verwarming en koeling drastisch verminderen. Dit leidt tot lagere energierekeningen, wat een direct financieel voordeel voor de huiseigenaar betekent.

Comfortverbetering

Naast de financiële besparingen draagt na-isolatie bij aan een aanzienlijke verbetering van het wooncomfort. Een goed geïsoleerd huis behoudt warmte beter in de koudere maanden en blijft koeler tijdens warme perioden. Dit zorgt voor een aangenamer en constanter binnenklimaat zonder tocht of koude zones.

Waardevermeerdering van de woning

Het na-isoleren van een woning kan ook leiden tot een waardevermeerdering van het pand. Energie-efficiëntie wordt steeds belangrijker bij de aan- en verkoop van woningen. Een goed geïsoleerd huis heeft een hogere energielabel, wat positief kan uitpakken bij een eventuele verkoop. Bovendien is het een aantrekkelijke eigenschap voor potentiële kopers die op zoek zijn naar een duurzame woning.

Geluidsisolatie

Een bijkomend voordeel van na-isolatie is de verbeterde geluidsisolatie. Materialen die gebruikt worden voor thermische isolatie hebben vaak ook een geluidsdempende werking. Dit kan leiden tot een stillere leefomgeving, vooral in stedelijke gebieden of in de buurt van drukke wegen.

Milieuvoordelen

Het verlagen van het energieverbruik door na-isolatie heeft niet alleen financiële voordelen, maar draagt ook bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Dit is van groot belang in de strijd tegen klimaatverandering. Door minder fossiele brandstoffen te verbruiken, helpt na-isolatie bij het verminderen van de ecologische voetafdruk van een huishouden.

Subsidies en financiële stimulansen

In veel gevallen bieden lokale of nationale overheden subsidies of andere financiële stimulansen aan voor het na-isoleren van woningen. Dit maakt het een economisch aantrekkelijke optie voor veel huiseigenaren. Het is aan te raden om lokale regelingen te onderzoeken, aangezien deze kunnen bijdragen aan het verlagen van de initiële investeringskosten.

Lange termijn besparingen

Hoewel de initiële kosten voor na-isolatie aanzienlijk kunnen zijn, moet het gezien worden als een langetermijninvestering. De besparingen op energiekosten kunnen de initiële investering op termijn meer dan goedmaken. Bovendien draagt het bij aan de levensduur en de duurzaamheid van de woning.

In het licht van deze voordelen is het duidelijk dat na-isolatie een slimme keuze is voor huiseigenaren die hun wooncomfort willen verhogen, hun energierekeningen willen verlagen en tegelijkertijd een positieve bijdrage willen leveren aan het milieu. Het is een investering die zowel op korte als op lange termijn loont.

AFSPRAAK INPLANNEN

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor uw energiebesparende maatregelen. We komen op zeer korte termijn bij u thuis langs om de duurzame mogelijkheden te bespreken. Dit adviesgesprek is geheel gratis, dat noemen we overigens gewoon service.

Favico verduurzamen deurne zonder achtergrond

VOORDEEL

ASSORTIMENT EN EXTRA KORTINGEN

Extra korting bij afname meerdere maatregelen!

Naast airconditioning bieden we ook andere duurzame producten aan. Zoals zonnepanelen, kozijnen en warmtepompen. Bij afname van meerdere duurzame maatregelen ontvangt u een aantrekkelijke korting: 5% korting bij afname van 2 maatregelen en zelfs 10% korting bij afname van 3 of meer producten. Bovendien blijft het vaste bedrag van € 100 per jaar voor onderhoud gelijk! Meer weten? Neem contact op met de specialisten van J&S Verduurzaming. Lees hier de voorwaarden voor de extra korting.

warmtepompen, kozijnen, verduurzamen deurne

Kozijnen en ramen

Ook kunt u bij ons terecht voor kunststof of aluminium kozijnen met dubbel of zelfs triple glas.

Warmtepompen

Tot wel €3500 subsidie op onze warmtepompen, u kunt ook bij ons terecht voor uw vloerverwarming.

Zonnepanelen

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit panelen en materialen, zodat u voorbereid bent op de toekomst.

Contact opnemen

Gebruik één van de onderstaande contactmogelijkheden of plan een gratis afspraak in via het onderstaande afspraakformulier.

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

U kunt ook contact met ons opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Stel hier uw vraag

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk via een E-mail beantwoorden.

Contact opnemen

U kunt uw vraag ook stellen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan zoals omschreven in onze Cookieverklaring en Privacyverklaring.

Bedankt voor uw interesse!

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen, we zullen hier binnen 24 uur op reageren.