Beschikbare subsidies

voor energiebesparende maatregelen voor uw huis, kantoor of bedrijfspand

Voor verduurzamen woning of bedrijfspand kunt u subsidies energiebesparende maatregelen aanvragen. Zoals subsidie warmtepomp, zonnepanelen, vervangen kozijnen, ramen en isolatie. De overheid heeft voor bedrijven en particulieren de ISDE subsidie (Investeringssubsidie Duurzame Energie) beschikbaar gesteld. Voor MKB’ers is er ook nog de Subsidie Verduurzaming MKB. Verduurzamen Deurne biedt verschillende duurzame producten aan, die in aanmerking komen voor de subsidies energiebesparende maatregelen. Meer weten over subsidies? Neem contact met ons op.

DUURZAAM

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Subsidie verduurzamen
woning 2023

Denkt u eraan om uw woning te isoleren of een warmtepomp aan te schaffen? Ga dan eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie verduurzamen woning. De landelijke ISDE subsidie is een subsidie voor milieuvriendelijke maatregelen waaronder isoleren, de aanschaf van een warmtepomp of installatie van zonnepanelen op dak. Voor 2023 heeft de overheid hiervoor ruim 200 miljoen euro beschikbaar gesteld.

Vanaf januari 2023 heeft u 24 maanden de tijd om de subsidie verduurzamen woning aan te vragen. Deze regeling geldt ook voor woningen waarbij na 1 januari 2022 een isolatiemaatregel is aangebracht. Bovendien kunnen huiseigenaren vanaf januari 2023 ook een ISDE subsidie aanvragen wanneer zij slechts één isolerende maatregel uitvoeren. Dit geldt met terugwerkende kracht ook voor maatregelen die na 2 april 2022 zijn aangebracht. U krijgt dan een subsidie van maximaal 15%, afhankelijk van de te isoleren oppervlakte.

Verduurzaming huis subsidies

De ISDE subsidie geldt voor aankoop van zonneboilers, warmtepomp, elektrische kook voorziening, isolatiemaatregelen (zoals kozijnen, HR-glas, gevelisolatie) en aansluiting warmtenet. Voor zonnepanelen kopen heeft de overheid diverse stimulerende maatregelen, zowel voor huiseigenaren als bedrijven.

Aan de subsidies zijn altijd voorwaarden verbonden. Eén daarvan is dat u de uitvoering laat verzorgen door een bouwinstallatiebedrijf, zoals Verduurzamen Deurne. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor het verduurzamen woning of kantoorpand en profiteer van subsidie en extra kortingen via ons installatiebedrijf.

Subsidie

gemiddeld 30%

SUBSIDIES WARMTEPOMP

Zeer hoge subsidie voor warmtepomp laten installeren

De subsidie warmtepomp valt onder de ISDE subsidie, waarbij u gemiddeld 30% subsidie ontvang op de aankoop en installatie van een warmtepomp. De warmtepomp subsidie ontvangt u alleen als de pomp is geplaatst door een installateur zoals Verduurzamen Deurne. Bij ons kunt u terecht voor de beste warmtepompen tegen de scherpste prijzen. Bovendien hebben wij 30 jaar ervaring in de installatietechniek. Dankzij onze vakkundige installatie en hoge kwaliteit producten ontvangt u een subsidie warmtepomp en heeft u het nooit meer koud in de winter. Een warmtepomp heeft als voordeel dat deze ook koelt en een warm watervoorziening heeft.

Contact opnemen

Meer weten over subsidies warmtepomp, onze vakkundige installatie en andere energiebesparende maatregelen? Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek voor het verduurzamen van uw woning.

SUBSIDIES ZONNEPANELEN

Gemeentelijke subsidie voor zonnepanelen plaatsen

Voor de subsidies zonnepanelen moet u bij uw eigen gemeente zijn. Er is namelijk geen landelijke subsidie zonnepanelen voor particulieren meer. Er zijn nog een aantal gemeenten die subsidie op zonnepanelen geven. Daarnaast zijn er ook gunstige leningen voor zonnepanelen kopen die via de gemeente verlopen. Voor zonnepanelen heeft de overheid wel andere stimulerende maatregelen ingesteld, zoals per 1 januari 2023 geldt er een nultarief BTW op zonnepanelen kopen en installeren. Voor bedrijven zijn er meerdere subsidies zonnepanelen, zoals de SDE subsidie, EIA (Energie-Investeringsaftrek) voor ondernemers, de VAMIL (Willekeurige afschrijving milieu-investeringen) en de KIA (Kleinschaligheidsaftrek).

Subsidie

en geen BTW

Wilt u meer weten over de energiebesparende maatregelen voor zonnepanelen kopen en installeren? Vraag een gratis adviesgesprek aan bij Verduurzamen Deurne.

Subsidie

tot €130 per m²

SUBSIDIES RAMEN EN KOZIJNEN

Nieuwe kozijnen voor de helft van het geld

Onder de ISDE subsidie valt ook het vervangen van kozijnen en ramen. U kunt hierbij wel de helft van het geld besparen, als u zich aan de voorwaarde houdt van de RVO. Hierbij geldt onder andere dat het minimale geïsoleerde oppervlak 8 m2 bedraagt en maximaal 45 m2. Het oppervlak van triple glas telt hierin mee. U mag maar 1x glas subsidie aanvragen. Het is daarom verstandig om alle glas- en kozijn maatregelen die u binnen 24 maanden neemt in één subsidie aanvraag te verwerken. De aanvraag moet u binnen 24 maanden na de eerste glasmaatregelen installatie door Verduurzamen Deurne indienen bij de overheid. Het subsidiebedrag voor triple glas (dat ongeveer 3x zo hoog is als voor HR++ glas), kunt u alleen aanvragen als u ook nieuwe isolerende kozijnen plaatst met een U-waarde van tenminste 1,5 W/m2K.

Contact opnemen

Door gebruik te maken van subsidies kozijnen en glas vervanging, kunt u investeren in nieuwe goede geïsoleerde producten voor uw woning. Meer weten? Neem contact met ons op.

ADVIES

GRATIS AFSPRAAK

Uw woning verduurzamen? Wij ontzorgen u tijdens het gehele traject

Wilt u uw woning verduurzamen? Bij Verduurzamen Deurne geven we u gratis advies en een scherpe offerte. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. We komen bij u thuis lang om de mogelijkheden te bespreken, waarna we een passende en natuurlijk vrijblijvende offerte maken.

AFSPRAAK INPLANNEN

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor uw energiebesparende maatregelen. We komen op zeer korte termijn bij u thuis langs om de duurzame mogelijkheden te bespreken. Dit adviesgesprek is geheel gratis, dat noemen wij gewoon service.

Verduurzamen Deurne monteur warmtepompen aircosystemen en zonnepanelen

VOORDEEL

ASSORTIMENT EN EXTRA KORTINGEN

Extra korting bij afname meerdere producten!

Het verduurzamen van uw huis of kantoorpand levert u op de lange termijn aanzienlijke financiële besparingen op en een duurzamere energievoorziening. Het is belangrijk om een gedegen plan op te stellen, in overleg met de professionals van Verduurzamen Deurne. Als ook de juiste subsidies aan te vragen.

Bij Verduurzamen Deurne kunt u terecht voor meerdere energiebesparende maatregelen voor uw woning of bedrijf, waarbij u ook nog eens profiteert van een aantrekkelijk korting: 5% korting bij afname van 2 producten en zelfs 10% korting bij afname van 3 of meer maatregelen. Bovendien blijft het vaste bedrag van € 100 per jaar voor onderhoud gelijk! Meer weten? Neem contact op met de specialisten van J&S Verduurzaming te Deurne.

warmtepompen, kozijnen, verduurzamen deurne

Kozijnen en ramen

Ook kunt u bij ons terecht voor kunststof of aluminium kozijnen met dubbel of zelfs triple glas.

verduurzamen, warmtepomp Wolf of Nibe Deurne

Warmtepompen

Tot wel €3500 subsidie op onze warmtepompen, u kunt ook bij ons terecht voor uw vloerverwarming.

verduurzamen, zonnepanelen keuze Deurne

Zonnepanelen

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit panelen en materialen, zodat u voorbereid bent op de toekomst.

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

U kunt ook contact met ons opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Stel hier uw vraag

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk via een E-mail beantwoorden.

Contact opnemen

U kunt uw vraag ook stellen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan zoals omschreven in onze Cookieverklaring en Privacyverklaring.

Bedankt voor uw interesse!

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen, we zullen hier binnen 24 uur op reageren.