Gebruikte zonnepanelen kopen in Deurne

Bent u op zoek naar gebruikte zonnepanelen in Deurne? Verduurzamen Deurne heeft de perfecte oplossing voor u! Wij verkopen hoogwaardige gebruikte zonnepanelen tegen betaalbare prijzen. Onze tweedehands panelen hebben een lange levensduur en zijn perfect geschikt voor duurzame energie. Daarnaast hebben we een grote selectie aan panelen die geschikt zijn voor elk budget. Met onze lage prijzen en goede service kunt u rekenen op een goede investering.

Gebruikte zonnepanelen hebben veel voordelen ten opzichte van nieuwe zonnepanelen. Omdat de kosten voor fabriceren en transport al zijn betaald zijn ze goedkoper. Daarnaast zijn ze ook meer milieuvriendelijk, omdat de productie ervan minder energie en grondstoffen vereist. Ten slotte zijn ze ook betrouwbaar, omdat ze al eerder zijn getest en goed bevonden.

Nieuwe zonnepanelen hebben daarnaast ook wat voordelen ten opzichte van gebruikte zonnepanelen. Ze zijn vaak efficiënter, omdat ze zijn ontworpen met de nieuwste technologieën. Ook hebben ze een langere levensduur, waardoor uw investering in de lange termijn meer rendement oplevert. Daarnaast kunnen ze ook worden aangepast aan uw energiebehoeften, waardoor u de beste oplossing krijgt voor uw specifieke situatie.

Waarom kiezen voor gebruikte zonnepanelen?

Gebruikte zonnepanelen zijn een kosteneffectieve manier om energie op te wekken en te besparen. Ze bieden vele voordelen, waaronder een lagere installatiekost, lagere energiekosten en een lange levensduur. Hieronder bespreken we enkele van de voordelen van het gebruik van gebruikte zonnepanelen.

Goedkoper

Een gemiddelde installatie met twaalf nieuwe zonnepanelen kost al gauw rond de 5.000 euro. Kiest u echter voor gebruikte panelen, dan kunt u veel geld besparen in de aanschafprijs. De prijzen voor tweedehands panelen lopen enorm uiteen, variërend van 20% tot 60% van de nieuwprijs. Om de terugverdientijd te berekenen, moet u rekening houden met hoeveel jaren dienst de panelen er al op hebben zitten, plus hoeveel vermogen ze nog opwekken. Wanneer u een kleinere stroombehoefte hebt, of een groter dakoppervlak, dan is het voordeliger om voor tweedehands panelen te kiezen.

Milieuvriendelijker

Gebruikte zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke manier om energie op te wekken voor uw woning of bedrijf in Deurne en omstreken. Omdat de panelen al langere tijd in gebruik zijn geweest, zorgen ze ervoor dat we geen nieuwe panelen hoeven te produceren, wat betekent dat er minder schadelijke stoffen in de lucht worden uitgestoten.

Al met al zijn gebruikte zonnepanelen een kosteneffectieve manier om energie op te wekken en te besparen. Ze bieden lagere installatiekosten, lagere energiekosten en een lange levensduur, en ze zijn ook milieuvriendelijk. Als u op zoek bent naar een manier om energie op te wekken en te besparen, overweeg dan het gebruik van gebruikte zonnepanelen via Verduurzamen Deurne.

Terugverdientijd zonnepanelen

Terugverdientijd is de periode waarin de kosten voor de installatie van zonnepanelen terugverdiend zijn via de energiebesparingen die de panelen bieden. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de installatie, de kosten van de installatie en de energieprijzen. Een gemiddelde installatie met twaalf nieuwe zonnepanelen verdient zichzelf meestal binnen zes jaar terug. Als u kiest voor gebruikte panelen, dan kun u veel geld besparen, maar de terugverdientijd zal afhankelijk zijn van de leeftijd en prestaties van de panelen.

Wat is de levensduur van zonnepanelen?

De levensduur van zonnepanelen hangt af van hun kwaliteit en het type panelen dat wordt gebruikt. In het algemeen kunnen goedkope zonnepanelen gemiddeld 15-20 jaar meegaan, terwijl de meer kosteneffectieve opties 20-30 jaar meegaan. Het is belangrijk om te onthouden dat hogere kwaliteit zonnepanelen meer energie opwekken en langer meegaan.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van gebruikte panelen?

Bij het kopen van gebruikte zonnepanelen is het vanzelfsprekend belangrijk om te controleren of ze nog in goede staat zijn en of ze nog steeds energie opwekken. U moet ook naar de leeftijd en het type panelen kijken. Omdat ze mogelijk al een lange tijd in gebruik zijn, is het belangrijk om er zeker van te zijn dat ze nog steeds in goede staat zijn. Het is ook aan te raden om te controleren of ze nog gedekt zijn door een garantie.

Wat kosten gebruikte zonnepanelen?

De kosten van gebruikte zonnepanelen variëren sterk, afhankelijk van het type panelen en hun kwaliteit. In het algemeen kosten goedkope zonnepanelen ongeveer €100-€200, terwijl de meer kosteneffectieve opties ongeveer €500-€800 kosten. De kosten kunnen ook sterk variëren als er extra apparatuur of services nodig zijn om de installatie te voltooien.

Kies altijd voor een erkende installateur

De aanschaf van zonnepanelen is een geweldige manier om energie te besparen en duurzamer te leven, maar het is belangrijk om de juiste installateur te kiezen voor het installeren van de panelen. Erkende installateurs hebben veel kennis en ervaring op het gebied van zonnepanelen en kunnen helpen om er zeker van te zijn dat de installatie correct wordt uitgevoerd.

 

Verduurzamen Deurne: Dé specialist in gebruikte zonnepanelen

Verduurzamen Deurne is een bedrijf dat gebruikte zonnepanelen verkoopt om u te helpen bij het verduurzamen van hun woning. Met een uitgebreide selectie van topkwaliteit zonnepanelen, biedt Verduurzamen Deurne een kosteneffectieve oplossing voor klanten die op zoek zijn naar energiebesparende maatregelen en duurzame energie.

Daarnaast bieden we een breed scala aan verschillende gebruikte zonnepanelen, waaronder panelen van onder andere monokristallijn of polykristallijn, die allemaal een uitstekende prestatie leveren. De panelen zijn getest op duurzaamheid en zorgen voor meer energieopbrengst dan nieuwe panelen. Daarnaast zijn de panelen milieuvriendelijk omdat ze al een lange tijd in gebruik zijn.

Verduurzamen Deurne biedt ook een scala aan installatiediensten, waardoor het proces van het installeren van de panelen veel eenvoudiger wordt. De technici van Verduurzamen Deurne zijn gekwalificeerd om ervoor te zorgen dat de panelen veilig en juist worden geïnstalleerd, wat resulteert in een betere prestatie.

Verder bieden we ook garanties op de gebruikte panelen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat ze een lange levensduur hebben. Verduurzamen Deurne heeft ook een uitstekende klantenservice, waardoor klanten altijd kunnen rekenen op professionele en vriendelijke hulp als ze vragen hebben.

Al met al is Verduurzamen Deurne een uitstekende keuze voor klanten die op zoek zijn naar een kosteneffectieve oplossing voor het verduurzamen van hun woning. Met een uitgebreid assortiment aan gebruikte zonnepanelen, professionele installatiediensten en een uitstekende klantenservice, biedt Verduurzamen Deurne een oplossing waarop u als klant kunt vertrouwen

 

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

U kunt ook contact met ons opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Stel hier uw vraag

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk via een E-mail beantwoorden.

Contact opnemen

U kunt uw vraag ook stellen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan zoals omschreven in onze Cookieverklaring en Privacyverklaring.

Bedankt voor uw interesse!

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen, we zullen hier binnen 24 uur op reageren.