Comfortabel wonen met een airco van Verduurzamen Deurne

Met zomers die steeds warmer worden, wordt een airco steeds belangrijker voor een comfortabel leven in huis. Als u op zoek bent naar een airco in Deurne of omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van airco’s kunt u erop vertrouwen dat u bij ons de beste oplossing voor uw behoeften vindt.

Verduurzamen Deurne biedt een uitgebreid aanbod van airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of u nu op zoek bent naar een airco voor uw woonkamer, slaapkamer of kantoor, wij hebben altijd de best passende oplossing voor u. Onze airco’s zijn van de beste kwaliteit en worden geleverd door de meest gerespecteerde merken in de industrie. Denk aan  bijvoorbeeld Daikin, Mitsubishi, LG en nog veel meer.

Wat doet een airco precies?

Een airco werkt door het verwijderen van warmte en vocht uit de binnenruimte en het afvoeren van deze warmte naar de buitenruimte. Het proces gebeurt in drie stappen:

 • Koeling: Het koelmiddel, meestal freon, wordt verneveld in een verdamper waardoor het warmte opneemt uit de binnenruimte.

 

 • Compressie: Het vernevelde freon wordt vervolgens door een compressor gecomprimeerd en verwarmd.

 

 • Afvoer van warmte: Het verwarmde freon wordt dan door een condenser omgezet in een gasvormige staat waardoor het warmte afgeeft aan de buitenruimte.

 

Dit proces herhaalt zich steeds opnieuw totdat de gewenste binnentemperatuur is bereikt. Een airco maakt gebruik van een circulatiepomp om de lucht over de verdamper te blazen en vervolgens door de woning te blazen, zodat de warmte uit de ruimte wordt verwijderd.

Door deze drie stappen te combineren, verwijdert een airco warmte en vocht uit de binnenruimte en maakt het de ruimte comfortabeler.

Voordelen van een airco

Een airco is een must-have voor elke moderne woning of werkomgeving. Of u nu op zoek bent naar verkoeling tijdens warme zomerdagen of een comfortabele en gezonde werkomgeving, een airco biedt een oplossing. Naast het creëren van comfort, biedt een airco tal van andere voordelen, van het verbeteren van de luchtkwaliteit tot het beschermen van uw waardevolle bezittingen en het verhogen van de productiviteit. In deze blog bespreken we enkele van de belangrijkste voordelen van een airco, zodat u beter kunt bepalen of dit iets is waar uw huis of werkplek baat bij zou hebben.

 • Comfort: Een airco zorgt voor een aangename temperatuur binnenshuis, waardoor u comfortabel kunt wonen en werken, zelfs tijdens warme zomerdagen.

 

 • Verbetering van de luchtkwaliteit: Een airco verbetert de luchtkwaliteit door stof, allergenen en schadelijke deeltjes uit de lucht te verwijderen.

 

 • Bescherming van meubels en apparaten: Een airco kan oververhitting en vochtproblemen voorkomen, waardoor meubels, elektronica en andere waardevolle bezittingen beter worden beschermd.

 

 • Energiebesparing: Een efficiënte airco kan u helpen energie te besparen door het verminderen van het gebruik van verwarming en ventilatie.

 

 • Geluidsreductie: Sommige moderne airco’s zijn ontworpen om geruisloos te werken, waardoor u kunt genieten van een rustige en comfortabele omgeving.

 

 • Verhoogde productiviteit: Een comfortabele en gezonde werkomgeving kan de productiviteit en de gezondheid van u en uw medewerkers verbeteren.

 

 • Verhoogde waarde van uw huis: Een airco kan de waarde van uw huis verhogen en het aantrekkelijker maken voor potentiële kopers.

Hoe u energie bespaart met uw airco

Een airco kan u op de lange termijn helpen kosten te besparen, afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn enkele manieren waarop een airco u kosten kan besparen:

 • Efficiëntie: Een moderne en efficiënte airco verbruikt minder energie, wat resulteert in lagere energierekeningen.

 

 • Bescherming van bezittingen: Een airco beschermt uw waardevolle bezittingen door schimmel en vocht te voorkomen, waardoor deze bezittingen langer meegaan en u minder hoeft uit te geven aan reparaties of vervangingen.

 

 • Vermindering van hitte: Door uw huis of werkomgeving te koelen, voorkomt u dat de hitte zich opstapelt en hoeft u minder energie te gebruiken om deze te verwijderen, waardoor u op de lange termijn geld kunt besparen.

 

 • Langer meegaande apparatuur: Door uw airco regelmatig te onderhouden, kan deze langer meegaan, waardoor u minder geld hoeft uit te geven aan vervangingen.

 

Het is belangrijk op te merken dat de besparingen afhankelijk zijn van factoren zoals de grootte van het apparaat, de efficiëntie, de frequentie van gebruik en het onderhoud van het apparaat. Over het algemeen kan een airco u op de lange termijn helpen kosten te besparen.

Wat kost een airco bij Verduurzamen Deurne?

De kosten voor de installatie en onderhoud van een airco kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het type airco dat u laat installeren, de grootte van het apparaat en de locatie.

Inclusief Installatie en montage

Naast het aanbieden van airco’s bieden wij ook nog eens een complete installatie- en montageservice. Zo wordt u compleet ontzorgd! Onze gekwalificeerde en ervaren technici zullen uw nieuwe airco snel en efficiënt op locatie installeren, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van comfortabel werken of wonen.

Onze klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom bieden we u ook een uitstekende nazorgservice. Wanneer u na de installatie problemen ondervindt, staan onze technici altijd klaar om u te helpen. We bieden ook onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw airco in topconditie blijft, zodat u jarenlang kunt blijven genieten van uw airco.

De aircospecialist uit Deurne

Altijd dicht bij de deur in (en om) Deurne. Verduurzamen Deurne is uw betrouwbare en ervaren partner op het gebied van airco’s. Als lokale leverancier in Deurne en omgeving zijn we altijd dichtbij om u te helpen met al uw airco-behoeften. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van de beste airco’s op de markt, van bekende en vertrouwde merken. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte airco voor uw huis of bedrijf.

Maar onze service stopt niet bij de verkoop. Wij bieden ook professionele installatie- en onderhoudsdiensten voor alle airco’s die we verkopen. Onze installatie-experts zorgen ervoor dat uw airco snel en efficiënt wordt geïnstalleerd, zodat u snel kunt genieten van een comfortabele en frisse binnenruimte. En met ons onderhoudsprogramma kunt u er zeker van zijn dat uw airco altijd in topconditie is, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over storingen of hoge energiekosten.

Als klant van Verduurzamen Deurne kunt u vertrouwen op onze expertise en kwaliteitsgarantie. Wij staan voor de beste prijskwaliteitverhouding, een snelle en vriendelijke service en een onberispelijke klanttevredenheid. Kies voor Verduurzamen Deurne en ervaar zelf het verschil!

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

U kunt ook contact met ons opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Stel hier uw vraag

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk via een E-mail beantwoorden.

Contact opnemen

U kunt uw vraag ook stellen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan zoals omschreven in onze Cookieverklaring en Privacyverklaring.

Bedankt voor uw interesse!

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen, we zullen hier binnen 24 uur op reageren.