Aircosystemen

Airconditioning laten installeren?

Door het plaatsen van een energiezuinige airconditioning, zit u het hele jaar er comfortabel bij. Zowel tijdens de warme zomer als de koude winter, terwijl u tegelijkertijd bespaart op energiekosten. Kijk hier naar onze prijslijst.

Vorige slide
Volgende slide

De voordelen van airconditioning

Met een airconditioning profiteert u van veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is nog altijd de snelle verkoeling van een binnenruimte op de warme zomerse dagen. Dit verbetert het woongenot thuis en verhoogt de productiviteit in werkomgevingen. Daarnaast is een airconditioning A+++ extra zuinig in verbruik.

Kwaliteit

gegarandeerd

VERBRUIKT EEN AIRCO VEEL STROOM?

Een energiezuinige airco

Dat aircosystemen een hoog energieverbruik hebben, is inmiddels achterhaald. Onze airco’s hebben een zuinig energielabel, waardoor de elektriciteitskosten minimaal zijn. De inverter technologie zorgt ervoor dat de energiezuinige airco het vermogen aanpast aan de huidige koelbehoefte. Dit betekent dat onze airconditioning vrijwel nooit op een volledig vermogen koelt of verwarmt. Bovendien heeft een zuinige inverter airco een hogere SEER-waarde (Seasonal Energy Efficiency Ratio) dan een traditioneel systeem. Hoe hoger de SEER-waarde, hoe efficiënter het systeem is. Meer weten over zuinige airco? Neem contact op met Verduurzamen Deurne. bent u nieuwsgierig naar onze prijzen? Dan hebben we hier een prijslijst opgesteld van onze aircosystemen! Kijk hier naar onze prijslijst.

Contact opnemen

MONTAGE

COMPLETE SERVICE

Airconditioning prijzen inclusief montage

Indien u de airconditioning prijzen inclusief montage wilt weten, neemt u dan gerust contact op met Verduurzamen Deurne. Een airconditioning Deurne is zeer zuinig in verbruik, vanwege het A+++ energielabel.

De airconditioning prijzen inclusief montage zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Zoals het soort systeem, de grootte van de ruimte waarvoor het bedoeld is en het merk. Een standaard split-systeem airconditioner (met binnen en buiten unit) voor een gemiddelde slaapkamer kost bijvoorbeeld minder dan een geavanceerde inverter airco systeem voor een grote werkruimte of woonkamer. De prijs van montage kan ook variëren, afhankelijk van de locatie en de complexiteit van de installatie.

Een andere factor om rekening mee te houden is de energie-efficiëntie van het systeem. Een energiezuinige airco zal op de lange termijn veel geld besparen op energiekosten. Dit komt doordat deze systemen minder energie verbruiken dan traditionele systemen. Het is wel iets duurder in aanschaf, maar op lange termijn ziet u dit terug op energiebesparingen. Daarnaast bieden we ook nog een unieke garantie aan. De gehele levensduur komen we voor slechts 100 euro per jaar de machine onderhouden, mocht er onverhoopt iets stuk gaan binnen de garantie periode dan wordt dat kosteloos vervangen valt het buiten die periode dan betaald u allen het onderdeel en de gemaakte uren. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een goed werkend airco systeem. Vraag een gratis offerte aan voor een energiezuinige airconditioning te plaatsen.

ELECTRISCH EN DUURZAAM

Woning verduurzamen met airconditioning Deurne

Wilt u uw woning verduurzamen? Denk dan eens aan een energiezuinig airconditioning systeem die u warmte geeft in de winter en koelte in de zomer. Het verduurzamen van een huis is een belangrijk proces dat gericht is op het verminderen van de impact van de woning op het milieu en het verlagen van de energiekosten. Een van de manieren voor een woning verduurzamen is via installatie van energie-efficiënte airconditioning.

Een van de belangrijkste voordelen van een energie-efficiënte airconditioning is dat het minder energie verbruikt dan traditionele systemen. Dit kan leiden tot significante besparingen op de energierekening. Bovendien zijn de moderne airconditioners uitgerust met sensoren die de temperatuur in een kamer automatisch aanpassen, waardoor het systeem alleen werkt wanneer het echt nodig is.

Een ander voordeel van een elektrische zuinige airconditioning is dat het ons milieu minder belast. Traditionele airconditioners gebruiken vaak ozonlaag afbrekende stoffen en koelmiddelen die schadelijk zijn voor het milieu. De systemen van Verduurzamen Deurne gebruiken enkel en alleen milieuvriendelijke koelmiddelen die de ozonlaag niet beschadigen. Bovendien is de airconditioning uitgerust met filters die stof, allergenen en andere verontreinigingen uit de kamerlucht verwijderen. Dit draagt bij aan een gezondere leefomgeving, vooral voor mensen met allergieën of luchtwegproblemen. Wilt u meer weten over woning verduurzamen met een zuinig airconditioning systeem? Neem contact op met Verduurzamen Deurne.

DUURZAAM

ADVIES

GRATIS AFSPRAAK

Airconditioning installeren? Wij adviseren u gratis en vrijblijvend

Wilt een airconditioning installeren? Neem dan contact op met Verduurzamen Deurne. We adviseren u namelijk gratis en geheel vrijblijvend over wat de beste optie is voor de ruimte in uw woning of kantoorpand duurzaam te koelen en te verwarmen. We komen gratis bij u langs met een advies op maat en maken een vrijblijvende offerte op.

AFSPRAAK INPLANNEN

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor uw energiebesparende maatregelen. We komen op zeer korte termijn bij u thuis langs om de duurzame mogelijkheden te bespreken. Dit adviesgesprek is geheel gratis, dat noemen we overigens gewoon service.

Favico verduurzamen deurne zonder achtergrond

VOORDEEL

ASSORTIMENT EN EXTRA KORTINGEN

Extra korting bij afname meerdere maatregelen!

Naast airconditioning bieden we ook andere duurzame producten aan. Zoals zonnepanelen, kozijnen en warmtepompen. Bij afname van meerdere duurzame maatregelen ontvangt u een aantrekkelijke korting: 5% korting bij afname van 2 maatregelen en zelfs 10% korting bij afname van 3 of meer producten. Bovendien blijft het vaste bedrag van € 100 per jaar voor onderhoud gelijk! Meer weten? Neem contact op met de specialisten van J&S Verduurzaming. Lees hier de voorwaarden voor de extra korting.

warmtepompen, kozijnen, verduurzamen deurne

Kozijnen en ramen

Ook kunt u bij ons terecht voor kunststof of aluminium kozijnen met dubbel of zelfs triple glas.

Warmtepompen

Tot wel €3500 subsidie op onze warmtepompen, u kunt ook bij ons terecht voor uw vloerverwarming.

Zonnepanelen

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit panelen en materialen, zodat u voorbereid bent op de toekomst.

Contact opnemen

Gebruik één van de onderstaande contactmogelijkheden of plan een gratis afspraak in via het onderstaande afspraakformulier.

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

U kunt ook contact met ons opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Stel hier uw vraag

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk via een E-mail beantwoorden.

Contact opnemen

U kunt uw vraag ook stellen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan zoals omschreven in onze Cookieverklaring en Privacyverklaring.

Bedankt voor uw interesse!

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen, we zullen hier binnen 24 uur op reageren.